Τα Καταστηματα

Τα Καταστήματα Buy & Sell

Στα καταστήματά μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων κινητών τηλεφώνων σε άριστη κατάσταση. Όλες οι συσκευές είναι ελεγμένες από το service και παρέχεται εγγύηση για 6 μήνες. Ανταλλάξτε σήμερα το κινητό σας με τα μοντέλα τελευταίας τεχνολογίας σε ειδική προνομιακή τιμή. Δείτε και δοκιμάστε κάθε καινούργιο μοντέλο και ενημερωθείτε για κάθε νέα κυκλοφορία από το ειδικευμένο προσωπικό μας.

Βρείτε το κινητό τηλέφωνο που σας ταιριάζει !

Κάθε σας ανάγκη είναι σημαντική. Η εργασία σας, οι φίλοι σας, η διασκέδαση. Με την σημερινή τεχνολογία μπορείτε να είσαστε συνέχεια σε επαφή με όλους. Σε εμάς μπορείτε να βρείτε αυτό ακριβώς που σας ταιριάζει εύκολα, απλά και σε προσιτές τιμές. Στο κατάστημά μας έχουμε μεγάλη ποικιλία καινούργιων αλλά και μεταχειρισμένων κινητών τηλεφώνων, από την οποία μπορείτε να διαλέξετε. Το ειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας για να σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στην κινητή τηλεφωνία, τα νέα μοντέλα, τα τεχνικά χαρακτηριστικά κάθε συσκευής και όποια άλλη επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε.

Μπορείτε να ανταλλάξετε το παλιό σας κινητό με ένα νέο μοντέλο τελευταίας τεχνολογίας γρήγορα, χωρίς χρονοβόρες διαδικασίες και με το μικρότερο δυνατό κόστος. Επίσης, σας προσφέρουμε όλες τις μεταχειρισμένες συσκευές με εγγύηση καλής λειτουργίας για 6 μήνες και οι οποίες έχουν ελεγχθεί με μεγάλη προσοχή από το service.

Επιλέξτε φορητό υπολογιστή για το σπίτι και το γραφείο !

Έχει σημασία να μπορείτε να απολαμβάνετε τις καλύτερες λύσεις της τεχνολογίας των υπολογιστών. Για το γραφείο υπάρχουν laptop με μεγάλη ισχύ που υποστηρίζουν εφαρμογές παρουσιάσεων και διαχείρισης εγγράφων. Για το σπίτι υπάρχουν laptop που υποστηρίζουν εφαρμογές πολυμέσων: την προβολή ταινιών, την ακρόαση μουσικών κομματιών και την επεξεργασία φωτογραφιών. Στην εταιρία μας μπορείτε να βρείτε, στις πιο προσιτές τιμές, την λύση που ικανοποιεί τις απαιτήσεις σας. Έχουμε μεγάλη ποικιλία μεταχειρισμένων αλλά και καινούργιων φορητών υπολογιστών για την εργασία ή την διασκέδασή σας. Το ειδικευμένο προσωπικό μας είναι στην διάθεση σας για να σας ενημερώσει για όλες τις εξελίξεις στην αγορά των φορητών υπολογιστών και όποια άλλη επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε. Μπορείτε να ανταλλάξετε τον παλιό σας φορητό υπολογιστή με ένα νέο μοντέλο τελευταίας τεχνολογίας, γρήγορα, εύκολα και απλά με το χαμηλότερο δυνατό κόστος. Όλες οι μεταχειρισμένες συσκευές, έχουν ελεγχθεί με μεγάλη προσοχή από το service και παρέχονται με εγγύηση καλής λειτουργίας για 6 μήνες.

Χρήσιμες Πληροφορίες


Eνημερωση απο 1/7/2014 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ που ειναι διπλα στην Πλ.ΟΜΟΝΟΙΑ

Πως θα μας βρειτε???
Eρχομαστε πλ.ομονοιας
Σταση μετρο ομονοια 
Kαι μας βρίσκετε
ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΔΟΥ ΕΛ.ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 73 ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΟΜΟΝΟΙΑΣ (ΣΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΘΗΝΑ,Απέναντι απο την Εθνικη Τραπεζα ΟΜΟΝΟΙΑΣ ΤΚ. 10564.ΤΗΛ 2105242992 2103312256

 

Buysell.gr © 2018. All rights reserved. Created by Stonemedia - Powered by Opencart